Inschrijving Dikke Tien Runn geopend

(ingezonden)
(hard)lopers uit deze en andere regionen, goed nieuws. De inschrijving voor de Dikke Tien Runn is geopend. Ook op deze editie (Moederdag 14 mei) kunnen jong en oud, beginner en gevorderde – samen een klein of wat groter rondje maken door ons mooie Middag-Humsterland.
Kinderen tot 12 jaar kunnen weer mee doen met de kids run.
Met dit jaar een (iets) andere route, snelle(re) tijden en als onze bestelling goed door komt wéér prachtig weer.

Op tijd inschrijven
Vorig jaar werd een paar dagen voor de run het maximaal aantal inschrijvingen behaald, daarom dit jaar een (kleine) uitbreiding. Toch raden we aan op tijd in te schrijven om zeker te zijn van een startbewijs voor een van de mooiste loopjes van ons land!

Make A Wish
Traditiegetrouw gaat een deel van de ticketprijs naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Make A Wish Nederland. Voor veel Garnwerders en omwonenden bekend van picknick op de dijk.
Make a Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Meer informatie en inschrijven op de website.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.