Hardlopen & nieuwjaarskick

Nieuwjaarskick klein(bijdrage van lopenenzo)
Elke zondagmorgen is er de Woodcamp (bootcamp maar dan anders) van Lopenenzo in Garnwerd. En twee keer in de week zijn er hardloop trainingen. Waar een klein dorp groot in kan zijn zeg maar.
Heb je nu, na al deze feestdagen het idee dat er nu echt iets moet gebeuren aan de kerst- en oliebol kilo`s en dat bewegen wel wat meer kan, dan is hier de kans het eens te proberen, de stap te zetten!!

Op 3 januari is er namelijk een uitdagende Woodcamp aan het Lauwersmeer. Je maakt kennis met de wijze waarop Lopenenzo werkt, met uitdagende oefeningen, waarbij elk niveau voldoende kans krijgt en…….als je durft na afloop een duik in het Lauwersmeer. Onder begeleiding van een instructeur van de WimHofMethode.

En….het is nog gratis ook! Misschien vind je de kennismaking zo leuk dat je besluit op de zondagen aan te sluiten bij de Woodcampers of hardloop trainingen te gaan volgen. Zo niet, dan is het misschien een leuk uitstapje op deze eerste zondag van het nieuwe jaar.

Dit is het moment de goede voornemens om te zetten in daden.

Wil je meer informatie kijk dan op www.lopenenzo.nl of op www.thecoolway.nl

Geef je op via info@lopenenzo.nl of bel karel jonker 0620616993. Zien we jou op 3 januari om 12.00 uur bij Meerzicht, Strandweg 11 te Lauwersoog?
Poster_2016_01-2 Nieuwjaarskick 2016 definitief

Reacties zijn gesloten.