Clinic Lopenenzo

lezZondag 6 september om 11 uur is er de (gratis) informatie ochtend van Lopenenzo. Locatie; Garnwerd aan Zee.  In de bijlage vind u de gegevens.
Tevens is er de gelegenheid u op te geven voor de loopcursus als beginner of gevorderde. Of schrijf je in voor de Woodcamp
Lopenenzo is een samenwerking aangegaan met Vitalinq. Dit betekend voor cursisten dat ze gedurende de cursus periode ondersteuning krijgen van een applicatie waarmee vorderingen kunnen worden bijgehouden. Voeding, sportieve prestaties maar ook thema`s betreffende gezondheid en leefstijl zijn op individueel niveau te volgen. Ook voorziet de applicatie is de mogelijkheid elkaar te ondersteunen of ervaringen uit te wisselen. Tevens is het mogelijk een sportshirt van Lopenenzo te kopen, krijg je informatie over kortingen op loopkleding bij Sporthuis Winsum en Runnersworld.
Voor hen die al eens geweest zijn is het wellicht leuk een ander mee te nemen en/of jezelf aan te melden voor een vervolg training.

Voor informatie over Lopenenzo kijk op Facebook; www.facebook.com/Lopenenzo (win een paar hardloopsokken of korting op de Woodcamp!!)

Of onze website;  www.lopenenzo.nl .

AANMELDEN kan via een bericht aan Karel@lopenenzo.nl

Reacties zijn gesloten.