Champagne mag open voor de Nieuwe Akkers!

vlagUPDATE> bekijk hier de beelden van het hijsen van de vlag en beluister het intervieuw met Rogier Hilbrandie

Vanmiddag  presenteerden wij (projectteam ‘de Nieuwe Akkers’ bestaande uit: MR, Commissie Jeugd en ouders) aan mevrouw Volp, directeur bestuurder van scholenvereniging Lauwers & Eems, ons plan voor behoud van de Kromme Akkers:

Hierin presenteerden we de gouden driehoek die onze kleine school ook in de toekomst kan borgen: school, dorp & bestuur. We introduceerden een nieuwe term, de overtreffende trap van participatie maatschappij: de integratie maatschappij. Rogier presenteerde alle kansen die er zijn voor een kleine school met werkwijzen, middelen en vooral met een keigoed onderwijsteam met een positieve drive. Bekijk hier het nieuwe plan: Nieuwe Akkers 2015 DEF.

Ben zong met Bob Dylan mee: the times they are a-changin’. “Wauw” was de eerste reactie van mevrouw Volp. En binnen een uur kregen we een mail van het bestuur met de woorden:
Rogier kan morgen de vlag uithangen. Wij zijn enthousiast en staan positief tegenover het gepresenteerde plan en aan de realisatie en het slagen hiervan willen wij van harte meewerken.”

De Kromme Akkers zijn en blijven springlevend!

Iedereen is welkom om morgenvroeg 8.30 uur de nieuwe Kromme Akkers-vlag te komen hijsen op het schoolplein.

Binnenkort organiseren wij een ‘champagne-moment’ voor alle Garnwerders. Hier mag op gedronken worden! En dan vertellen we jullie graag wat voor taak er voor het dorp ligt. Want de handen mogen eindelijk uit de mouwen voor de Nieuwe Akkers!!!!!

(De Kromme Akkers zal zsm alle ouders informeren)

Reacties zijn gesloten.