Bijzonder concert in Garnwerd.

eric&eric, 2016Twee grootheden uit de Nederlandse muziek, flamencogitarist Eric Vaarzon Morel en trompetist Eric Vloeimans, komen zondag 24 april naar Garnwerd voor een bijzonder concert met de naam Aire y Compas. Het festijn speelt zich af in de kerk van Garnwerd.
‘Al Aire’ (in de lucht) is de term die in de flamenco wordt gebruikt voor het goede gevoel, de goede swing waarmee de muzikant zijn muziek overbrengt op het publiek. Dat dat Eric en Eric lukt mag blijken uit de fantastische recensies die zij hebben gekregen. Een kleine greep:

“ ….twee meesterlijke muzikanten, die het beste van zichzelf geven -een huiveringwekkend moment.”(Het Limburgs Dagblad). “Dan komen flamenco en de klank en kleur van het subtiele trompetspel (….) elkaar in duizelingwekkend tempo tegen.” (Jazz). “Met name de combinatie van Vaarzon Morels authentieke flamencospel met Vloeimans weemoedige trompetklanken is fascinerend”. (Het financiële Dagblad)

Vaarzon Morel en Vloeimans hebbenin het verleden met het programma Miles of Sketches of Spain een succesvolle tournee gemaakt, waarin ze steeds meer op elkaar ingespeeld raakten. Het nieuwe programma Aire y Compas bouwt hierop voort en laat muziek horen in de zuiverste vorm, zonder opsmuk. Twee fantastische virtuozen die solo en duo intens met hun publiek communiceren.
Het concert in Garnwerd begint om 20.00 uur. een kaartje kost15 euro en kan gereserveerd worden via tegastingarnwerd@gmail.com

Meer info is te vinden op de website tegastingarnwerd.nl

Reacties zijn gesloten.