71 ste REITDIEPZWEMTOCHTEN 2019

Dit jaar worden in Garnwerd weer de jaarlijkse Reitdiepzwemtochten georganiseerd, en wel op zondag 25 AUGUSTUS 2019.

Dit jaar rekenen we weer op een echt zomerse dag zodat deze Reitdiepzwemtochten met veel zon en met veel plezier kunnen plaatsvinden. De watertemperatuur is momenteel prima en de zwemwaterkwaliteit is getest door de provincie en goed bevonden.

Er wordt gezwommen in het Reitdiep ten zuiden van de jachthaven, op een parcours van 500 meter. Er zijn vier aparte tochten: voor jongens en meisjes elk 500 meter en voor dames en heren elk 1000 meter. Elke deelnemer ontvangt bij de finish een mooie herinneringsmedaille. De winnaars, nrs. 1, 2 en 3 ontvangen een prachtige beker!

Het Recreatiecentrum Garnwerd aan Zee verleent alle medewerking om alles goed te laten verlopen, zo wordt gezorgd voor douche- toilet- en kleedgelegenheid voor de deelnemers.

Op de dijk zijn diverse versnaperingen te verkrijgen. Het veld bij de finish is een mooie natuurlijke tribune voor het publiek.

Het geheel zal zoals al sinds de eerste tocht in 1939 , muzikaal worden opgeluisterd door muzikanten van ‘De Eendracht’.

Inschrijven voor de zwemtochten vanaf 12.30 bij de entree van recreatiecentrum Garnwerd aan Zee tot een half uur voor aanvang van de betreffende zwemtocht.

Aanvang zwemtochten: meisjes (500 meter) 13.30 uur.
jongens (500 meter) 14.15 uur
dames (1000 meter) 15.15 uur
heren (1000 meter) 16.00 uur

De prijsuitreikingen zullen rond 15.00 en 17.00 uur plaatsvinden.
Kosten voor deelnemers € 5,- . Toeschouwers GRATIS!
Zie voor meer informatie ook de website:

www.reitdieptochten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.