100 jaar moestuin Ezinge en Garnwerd

Beste leden, oud-leden, partners en familie, ( Belangstellenden, geïnteresseerden en iedereen die moestuinieren een warm hart toedraagt, zijn van natuurlijk ook van harte welkom (graag wel even aanmelden). )

In januari 2020, bestaat “de vereniging tot bevordering van de verkrijging van onroerend goed door landarbeiders”, ofwel De Akkers in Ezinge en Garnwerd 100 jaar!!

Dit willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De feestcommissie heeft in overleg met het bestuur van de moestuinvereniging een aantal activiteiten bedacht die gedurende het hele jaar zullen worden uitgevoerd.

We trappen op zaterdag 25 januari 2020 af in De Doorrit in Garnwerd met van 15.00 uur tot 17.00 uur een gezellige en informele bijeenkomst voor leden, oud-leden, partners en familie met een kopje koffie/thee en een traktatie.

Graag willen we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. We vragen u om vóór 18 januari 2020 door te geven of u hierbij aanwezig bent.

Dit kan via een telefoontje, email, of een briefje in de bus te gooien bij
Marc Remijn (t) 06-22924956, (e) marcremijn@home.nl (a) De Akkerstraat 1 in Garnwerd, of

Syty Olivier (t) 06-18059225, (e) s.y.olivier@home.nl (a) Notweg 21 in Ezinge. We verzorgen zelf, helemaal in de stijl van een eigen moestuin (zelf doun!), de catering van deze middag.

Vindt u het leuk om hier in bij te dragen; door zelf iets lekkers, zoet of hartig, te maken is dit meer dan welkom. Neem dan even contact op met een van ondergetekenden, zodat we ‘t beetje kunnen coördineren.

Namens het bestuur van de vereniging,

De feestcommissie

Syty Olivier, Harry Hummel en Marc Remijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.