U kunt zich nog aanmelden voor de boottocht op 13 april!

Met de lente in zicht organiseert de ouderencommissie een uitstapje met rondvaart en een stamppotmaaltijd.

Op zaterdag 13 april 2019 om 14.00 uur nodigen wij alle Garnwerders uit aan boord te stappen van de Middelsee bij het terras van Garnwerd aan Zee. De tocht gaat via het Reitdiep, Aduarderzijl, Aduarderdiep en het Van Starkenborghkanaal en het Reitdiep weer terug naar Garnwerd. Er is een gids aan boord die uitleg geeft over het ontstaan van de waterwegen en kunstwerken onderweg.

Tijdens de tocht krijgt u koffie of thee met wat lekkers aangeboden met een verrassende muzikale omlijsting. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Gesponsord door de Dorpsvereniging en in samenwerking met de schipper van M.p.s Middelsee zijn de kosten per persoon : volw. € 10.00 en lagere school kinderen € 7.50. Er zijn toiletten en een rolstoellift aan boord.

Bij terugkomst is het mogelijk om gezamenlijk een stamppotbuffet te gebruiken bij Garnwerd aan Zee. Ook als u niet met de rondvaart mee gaat. Vegetarisch bij aanmelding graag even opgeven. Dit is facultatief en de kosten per persoon zijn ook hier € 10.00 en lagere school kinderen € 7.50.

Er kunnen ruim 40 pers. mee op volgorde van aanmelding, dus geef u snel op, vol is vol. Deelnemers kunnen bij het aan boord gaan contant en graag gepast betalen. Als u onverwachts verhinderd bent graag even afmelden zodat er mensen op de wachtlijst mee kunnen.

Opgave uiterlijk 11 april bij: Pieter van Dijk, Krassumerstraat 13, 9893 PH Garnwerd

mail: pieter@toesman.nl tel. 0594-621426 of 06-557752

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.