Terugblik spelletjesmiddag – Vrijdag 20 augustus 2021

We hebben er lang naar uitgekeken maar het was eindelijk weer mogelijk om een buitenactiviteit te organiseren voor de jeugd. Het is bijna een traditie om de in het laatste weekend van de zomervakantie een spelletjesmiddag te houden. Deze keer op vrijdag.

’s Ochtends werd op een nat voetbalveldje diverse spelletjes klaargezet door de jeugdactiviteiten commissie. Daarna volgde nog een beste regenbui maar om 14.30 uur kwam de zon erdoor en bleef het gelukkig droog.

Rond 16.00 uur kwamen 22 kinderen (vanaf 7 jaar) opdraven en konden ze zelf uitzoeken wat ze wilden gaan doen. De volgende onderdelen waren verdeeld over het veld: volleybal, badminton, ringwerpen, kogels gooien, levend ganzenbord, labyrint, groot memory, liggend dartbord, skilopen, skippybalk en de rupsband. De laatste 3 hebben we geleend van Sociaal werk De Schans. Rond zessen werd de bestelling van patat met een frikandel, kroket of kaassoufflé gebracht door het Woaterbörgje.

De avond werd afgesloten met een wedstrijdje touwtrekken. Het werd een strijd tussen de jongens en de meiden. Er werden verschillende tussenstanden geroepen (3-1, 4-4 en zelfs 7-7) maar de jongens hebben iets vaker gewonnen dan de meiden. Het doet er ook niet toe, het was een gezellige en leuke middag.

Op naar onze volgende activiteit: zaterdag 2 oktober, lasergamen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.