25 juni orgelconcert in Garnwerd door Ties Wildeboer.

Ties Wildeboer is al meer dan dertig jaar een enthousiaste en bekende organist in de provincie. Zo is hij organist van kerken in Bedum, Onderdendam, Siddeburen en zijn woonplaats Appingedam. Bovendien is hij bij de St. Oude Groninger Kerken lid van de orgelcommissie, die de staat van vele historische orgels(….)

Lees verder…

Bijzonder ‘Tribute to The Band’ concert in Garnwerd.

Op vrijdag 15 juli brengen de rasmuzikanten Roel Spanjers, Eric van Dijsseldonk en Wouter Planteijdt een bijzonder eerbetoon aan The Band, het roemruchte muziekgezelschap dat in de jaren zestig-zeventig de country-folk een enorme (elektrische) oppepper bezorgde. Het concert in de kerk van Garnwerd begint om 20.00 uur.

Lees verder…

Geslaagde Vrijmarkt voor Oekraïne in Garnwerd!

Afgelopen zaterdag 11 juni was er een gezellige vrijmarkt op het voetbalveldje midden in het dorp. De dorpsvereniging Garnwerd organiseerde deze markt met veel enthousiaste vrijwilligers. Het doel was geld in te zamelen voor de Oekraieners die in Garnwerd en omstreken opgevangen worden.

Lees verder…

UNIEKE WANDELTOCHT ‘LANGS KERK EN PAD’ OP 9 JULI 2022

(ingezonden) Den Ham, 20 mei 2022 Op 9 juli 2022 wordt eenmalig een wandeltocht rondom Den Ham en Fransum georganiseerd. De routes van dit unieke evenement brengen de deelnemers langs de historische kerkenpaden door de weilanden van het nationaal landschap Middag-Humsterland. Deze wandeltocht ‘Langs Kerk en Pad’ wordt georganiseerd ter(….)

Lees verder…

11 juni orgelconcert Wietse Ouwejan in Garnwerd

Zaterdag 11 juni zal Wietse Ouwejan het tweede orgelconcert geven op het historische van Dam-orgel in de kerk van Garnwerd. Elke zaterdag in juni en juli zal van 16.00 uur tot 17.00 uur het historische orgel te beluisteren zijn. Gezien zijn Friese Roots kent hij de Van Dam-orgels erg goed.(….)

Lees verder…

4 juni start wekelijkse orgelconcerten in Garnwerd

Zaterdag 4 juni zal Hans Nomen het spits afbijten van de wekelijkse orgelbespelingen in de kerk van Garnwerd. Elke zaterdag in juni en juli zal van 16.00 uur tot 17.00 uur het historische orgel te beluisteren zijn. Hans Nomen (1954) woont vanaf 2011 in de provincie Groningen, Warffum. Speelt vanaf(….)

Lees verder…