Burendag in Garnwerd

Lieve dorpsgenoten,

Hoe fijn zou het zijn om elkaar weer eens te treffen in het dorp!
Garnwerd houdt op zaterdag 18 september weer een ‘Burendag’, voor het hele dorp: we zijn immers samen één kleine gemeenschap! En er zijn een aantal nieuwe inwoners, die we graag welkom heten in ons mooie dorpje.

Vanaf 10.00 uur kun je terecht op het veldje in het centrum van het dorp. Om 10.30 uur opent Liesje Faber, voorzitter van de Dorpsvereniging Garnwerd de Burendag. We drinken samen koffie (of thee) met taart en ander lekkers. De taarten zijn allemaal thuis gemaakt door buren uit het dorp.

José Timmer (zang) en Jasper Blokzijl (piano) zorgen voor de muzikale omlijsting. Er is een knutseltafel voor kinderen. Aan het einde van de Burendag, ongeveer om 12 uur, geeft Pieter van Dijk, samen met een collega dorpsgids, voor nieuwe inwoners, en voor wie ook mee wil, een rondleiding door het dorp. Deze rondleiding duurt ongeveer een uur.

Deze activiteit is aangemeld en goedgekeurd door de gemeente, en uiteraard moet deze bijeenkomst voldoen aan de coronaregels. De basisregels corona worden gehanteerd: niet komen als je je niet goed voelt, afstand houden, de looproute volgen, bij binnenkomst naam noteren. Wij plaatsen een grote tent met open zijwanden en daaronder tafels en banken om op te zitten. Samen zijn we verantwoordelijk dat dit goed verloopt!

Dus Garnwerders: kom allemaal, om weer even te voelen dat we samen in één dorp wonen!

Burendag 2021
Zaterdag 18 september, op het veldje in het centrum van het dorp, vanaf 10.00 tot 12.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.