Bezorgservice boodschappen

Beste dorpsgenoten,

De coronacrisis duurt voort en is voorlopig nog niet voorbij.
In Garnwerd houden de mensen zich gelukkig goed aan de leefregels en de bereidheid om elkaar te helpen in het dorp is groot. Een flink aantal Garnwerders heeft zich bereid verklaard boodschappen of medicijnen te halen voor wie de deur niet uit kan en hier en daar wordt daar ook gebruik van gemaakt.

Twee kleinere supermarkten in de buurt bieden ook de mogelijkheid boodschappen telefonisch of via e-mail te bestellen en te laten bezorgen. Voor wie dat liever doet hieronder de mogelijkheden:

  • Buurtsuper Ubels in Ezinge: bezorgt 1x per week (op vrijdag). In noodgevallen ook op andere momenten. De kosten zijn € 4,50. Minimum bedrag bestelling: € 35,–. Bestellen per telefoon (0594 621224), via de site https://www.buurtsuperubels.nl/webwinkel of per e-mail (info@buurtsuperubels.nl). Betalen met pin.
  • Spar Winsum: bezorgt elke dag (behalve zondag). Bestellen betekent volgende dag bezorgen. De kosten zijn € 4,95. Vanaf € 50,– aan boodschappen gratis bezorging. Bestellen per telefoon (0595 443800), via de site https://www.spar.nl/boodschappen of per e-mail (gijzen@despar.info). Betaling met tikkie of op rekening.

Normaal gesproken maakt de dorpsvereniging geen reclame voor bedrijven. In deze bijzondere omstandigheden maken we een uitzondering door ook deze mogelijkheden onder de aandacht te brengen. Misschien zijn er mensen die het prettiger vinden om op deze wijze hun boodschappen in huis te halen.

Houd je goed allemaal!
Het bestuur van de dorpsvereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.