Arnold Veeman met solo-optreden in ’t Waarhuis

ADUARDERZIJL – Arnold Veeman komt op zondag 4 juni, Eerste Pinksterdag, naar Aduarderzijl met een solo-optreden, waarin hij zijn publiek een voorproefje gunt van zijn nieuwe programma ‘Op de Grens van de Hemel, waarvan de try-out, met een complete band, op 14 oktober plaats vindt in de Oosterpoort te Groningen.

De vraag die Veeman zich stelt is ‘Kan het allemaal niet eenvoudiger?’ Hierbij zet hij de waan van alledag af tegen de menselijke innerlijke beleving.
Arnold Veeman is bekend om zijn dromerige, diepzinnige en ook poëtische luisterliedjes. In het collectieve geheugen van de Groningers ligt zijn ballad ‘Mien lutje Laif’ van zo’n tien jaar geleden.

Zijn zoektocht in 2015 naar z’n Surinaamse roots resulteerde in een album, dat vol zit met Surinaamse invloeden. Veeman, die zoekt naar eenvoud in een complexe binnen- en buitenwereld vond er zijn inspiratie tot zijn meeste recente werk, waarin hij ook Nederlandstalige nummers brengt. Alles komt samen in de spannende muzikale beleving ‘Op de Grens van Hemel’.

Reserveren voor deze muzikale beleving, die om 15.00 uur begint kan telefonisch: 0594 621884 en digitaal: info@waarhuis.nl. De toegangsprijs bedraagt euro 15,00. Dat is inclusief koffie/thee en wat lekker bij binnenkomst

Reacties zijn gesloten.