Garnwerd rent

Hardlopen bij Lopenenzo

Wil jij graag beginnen met hardlopen, ben je een tijdje uit de running geweest of wil je verder en sneller kunnen lopen dan je nu kunt? Kom dan zaterdag 10 januari naar de gratis introductieclinic door Karel Jonker van Lopenenzo, bij Garwerd aan Zee. Je kunt dan ervaren hoe Lopenenzo je op weg helpt naar een gezonde(re) leefstijl.
Maandag 12 januari starten de 3 verschillende cursussen voor hardlopers. Alle cursussen duren 11 weken en vinden plaats op de maandag- en donderdagavond in Garnwerd, bij Garnwerd aan zee. De absolute beginner of “herintreder” werkt toe naar 5 kilometer aaneengesloten hardlopen. Aan de hand van een beproefd en verantwoord schema train je 3 keer per week, waarvan 2 keer onder begeleiding van Karel.
Wanneer je minimaal 30 minuten achterelkaar kunt hardlopen, is de gevorderdengroep de ideale opstap naar de 10 kilometer. Naast het uitbouwen van je conditie wordt aandacht besteed aan verschillende trainingsvormen, looptechnieken en motivatieprocessen. Alle cursussen van Lopenenzo Groningen en Drenthe worden 28 maart gezamenlijk afgesloten tijdens de Monnikenloop op Schiermonnikoog.
De derde groep is gericht op het vergroten van het duurvermogen. Kun je al een uur achter elkaar hardlopen? Sluit dan aan en laat je verrassen door een trainingsaanbod die je voorbereid op de 10 mijl op Schiermonnikoog.

Ben je nieuwsgierig, wil jij een gezondere leefstijl, je conditie verbeteren en goed onderricht worden in looptechniek? Meld je aan voor de gratis informatieclinic op zaterdag 10 januari om 13.00 uur bij Garnwerd aan Zee in Hunzeweg 38 in Garnwerd en schrijf je in voor één van de cursussen. Aanmelden via karel@lopenenzo.nl of neem een kijkje op www.lopenenzo.nl Bellen met Karel kan natuurlijk ook: 06-20616993

Share

Reacties gesloten